Wintercup (RG65/DF65)

12 Jan 2020 Wanneperveen

De maandelijkse wintercup wedstrijd voor de RG65 en DF65 zeilers, wordt deze keer gehouden op een prachtige locatie, vanuit het strandpaviljoen aan ’t Wiede gelegen in het nationaal park de Weerribben.

Groot open water, brede steigers en een gastvrij restaurant met ruimte voor het opbouwen van de boot, om op te warmen na een spannende wedstrijd, en te genieten van het lunchmenu.

De DF65 wordt als aparte klasse gevaren. Afhankelijk van het aantal deelnemers varen wij in een gezamenlijke baan, of een aparte heat voor de DF65 en RG65.

Bij een gezamenlijke baan zal er een kortere binnenbaan uitgelegd worden voor de DF65.

De wedstrijd is toegankelijk voor iedereen met een RG65 en/of DF65 boot. Om mee te doen aan de wedstrijden is echter wel een RG65/DF65 zeilnummer nodig, en deze is via de website www.rg65.nl aan te vragen.

We varen de DF65 onder de standaard DF65 klasse regels, waarbij dus A+ t/m C zeilen zijn toegestaan, maar heb je alleen een A tuig dan mag je ook meevaren in de club-klasse! Bij inschrijving meld je dit en krijg je een klein fluoriserend stickertje in je zeil.

Het inschrijfgeld voor niet RG65 NL leden bedraagt €5 en kan alleen ter plekke contact worden voldaan.

Vanuit je eigen veiligheid is het het dragen van een reddingsvest op de steigers zeer verstandig, zeker in winterse omstandigheden en de steigers kunnen glad zijn.

Strandpaviljoen aan ’t Wiede
Veneweg 247
7946LV Wanneperveen

RG65 www.rg65.nl
strandpaviljoen aan aan 't Wiede http://www.aantwiede.nl